Categories Smykketips

Din Må-Ha Guide Til Shopping For Smykker

Å kjøpe smykker i dagens marked kan være en veldig spennende opplevelse, men det er mange ting du må huske og ta hensyn til. Start med disse tipsene om shopping av smykker, og få en bedre ide om hvordan du beskytter deg selv mens du handler klokt.

Noen ganger er det vanskelig å skille seg ut fra mengden eller finne et meningsfylt smykke. Smykkebutikker selger vanligvis den samme typen design som viser seg å være kjedelig etter en stund. Vær modig og kjøp håndlagde håndverksmykker i stedet. Håndlagde smykker vil alltid være en suksess på grunn av sin unike karakter. Du vil aldri se noen andre ha det samme som deg, og du vil også støtte en kunstner i stedet for et importselskap som er avhengig av arbeidskraft med lav lønn.

Hvis du ikke har noen smykkerenser tilgjengelig, kan du prøve å bruke tannkrem med natron for å rengjøre smykker fra sterling eller rent sølv. Bare gni tannkremen på det flekkete området med en myk klut og rengjør den. Sørg for å tørke smykkene for å forhindre fremtidig flekk.

Når du handler smykker, må du være forberedt på å se nøye etter og inspisere alt du måtte ønske å kjøpe. Du må få en luppe. Dette er en liten forstørrelsesglass i lommeformat som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykkene slik at du kan inspisere det for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Ikke bruk ultralydrensere og smykkerengjøringsvæsker på edle og halvedle edelstener. De fleste edelstener blir lett skadet og egenskapene blir korrodert av de kjemiske egenskapene i smykkerensende væsker. Ultralydrensere kan rive edelsteninnstillingene fra hverandre og forringe limet som brukes til å feste edelstenen i innstillingen.

Hvis du eier hampsmykker, må du aldri bruke dem i dusjen eller mens du svømmer. Eksponering for vann vil i stor grad redusere levetiden til hampbitene dine. Fjern alltid smykkene dine før vannrelaterte aktiviteter, og unngå å bruke dem også på veldig fuktige dager. Dette vil holde dine spesielle stykker flotte i lang tid.

Hold deg innenfor budsjettet. Splurging utenfor budsjettet kan forårsake mange problemer, ikke bare økonomisk. Du kan ende opp med å føle deg overbelastet hvis du innser at brikken du kjøpte får deg til å sette deg i gjeld. Økonomisk overspenning av deg selv er ikke den beste måten å kjøpe smykker på, så hold deg til budsjettet.

Rengjør smykkene dine for nesten ingenting. En av de enkleste og billigste måtene å holde diamantene gnist og sølvene dine skinnende på er å bruke antacida tabletter. Slipp dem i vann med juvelene dine på toppen og la det gjøre jobben sitt i noen minutter. Ta ut og nyt renslighetens prakt.

Å kjøpe smykker i dag, enten online eller andre steder, kan være svært risikabelt og kan også gi store besparelsesmuligheter. Legg merke til disse kloke shoppingtipsene, slik at du kan handle trygt, innenfor budsjettet ditt, og med de beste fremgangsmåtene i hånden. Du kan finne ut at smykkehandel er mye mer enn du noen gang hadde forestilt deg.

Learn All About Jewelry