Categories Smykketips

Fra Bryllupsbånd Til Øre Mansjetter, Les Om Smykker Her

Å kjøpe smykker kan være et spesielt øyeblikk i en persons liv. Med så mange alternativer å velge mellom, er det viktig at du har kunnskapen du trenger for å velge det rette smykket. Les denne artikkelen for mange forslag og råd for valg av smykker du vil glede deg over lenge.

Sørg for å holde jevnlige oversikt over smykkens tilstand. Du må hele tiden vurdere tilstanden til brikkene dine for å få problemer eller skader tidlig. Det er best å fange dem tidlig fordi det er da du bør fikse dem for å unngå store eller irreversible skader, eller til og med miste varen.

Når du handler diamanter, må du sørge for at du handler for dem basert på de fire hovedkriteriene: farge, kutt, klarhet og karat. Fargen refererer til fargen på steinen. Snittet refererer til måten steinen er utformet på, for eksempel prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til steinens feilfrihet. Karaten refererer til steinens vekt.

Det blir mer og mer populært å kjøpe dyre smykker på nettet. Før du gjør det, må du imidlertid sjekke ut virksomheten du vil kjøpe hos Better Business Bureau. Når du gjør et stort billettkjøp, for eksempel et dyrt smykke, må du vite at selskapet du kjøper fra er anerkjent. Du vil være sikker på at de vil sende deg et kvalitetsprodukt og sikkerhetskopiere det med kundeservice også.

Kombiner gull- og sølvsmykkene dine. Det som før var «så ikke på moten» blir nå ansett som moderne og elegant. Gulløreringer kan bæres med et sølvkjede, eller du kan til og med koble gull- og sølvringer på en hånd. Fargekombinasjonen passer også godt til ethvert antrekk.

Kjøp ekte edelstener, ikke falske knock-offs. Ekte edelstener, som diamanter, gir fra seg en nydelig gnist som kan sees fra en kilometer unna. Falske perler er kjedelige og glassete og er ikke engang verdt å ha på. Hvis du ikke har råd til en ekte edelsten, hvorfor ikke kjøpe Swarovski -krystall? De er nydelige også, og har sin egen spesielle gnist å dele.

For å sikre at smykkene dine får deg til å se flott ut, bruk smykker som komplimenterer hudtonen din. Hvis du har en kjølig hudtone, velger du smykker med sølvfarge. Når du bruker edelstener, prøv perler eller juveltonede steiner. For å komplimentere en varm hudfarge, bruk gullsmykker og stykker med jordfarger. Korall og turkis ser også bra ut på de med varm hud.

For å gi utseendet ditt mer personlighet, velg smykker i farger som står i kontrast til resten av klærne. Ikke bare vil dette gi deg et stilig og sofistikert utseende, men det vil også få hele antrekket til å se mer dristig ut. Prøv å lete etter smykker i blått eller metallisk.

Uansett anledning kan det være veldig gøy å kjøpe et nytt smykke. Husk ideene og forslagene fra denne artikkelen hver gang du bestemmer deg for å kjøpe et nytt smykke og nyte det nye kjøpet.

Learn All About Jewelry