Ideer Til Kjøp Av Smykker

Smykker er en av de eldste formene for personlig dekorasjon, men de fortsetter å forandre seg og utvikle seg i dag. Å velge og ta vare på gode smykker er mer enn bare en smakssak; det krever litt kunnskap om de spesialiserte bekymringene som gjelder for feltet. Her er noen tips for å få mest mulig ut av smykker.

Verden for piercing har tatt kroppssmykker til nye høyder. Mange liker følelsen av å ha hull i tunger, men å ha metallsmykker i munnen kan være skadelig for tennene. Det er mange fargerike alternativer tilgjengelig for tunge smykker i plast som er tryggere for munnen din og som ikke vil gjøre at tannlegen din krymper.

Når du kjøper et sølvbelagt smykke , må du umiddelbart male det med et strøk med klart neglelakk. Dette vil forlenge levetiden til stykket. Det kan også forhindre de små skraper og riper som er så enkle å få. Mal brikken på nytt noen få måneder for best resultat.

Se etter slitasje og skader i hvert stykke du kjøper. Å bruke penger på smykker kan være en verdig investering, men hvis varen du investerer i ikke er i god stand, vil du kaste bort pengene dine. Undersøk hvert stykke grundig for å være sikker på at investeringene dine virkelig er verdt pengene.

For å kle på en strikket topp eller en T-skjorte, kan du kombinere den med et langt halskjede som har en enkel stil. Lange halskjeder vil legge til visuell interesse for toppen din, men å holde dem enkle vil forhindre dem i å overmanne utseendet ditt. Prøv å bruke tynne halskjeder eller et halskjede med en Y-form.

Det er to typer kategorier som smykker faller inn under. Fine smykker er smykker laget av sølv, gull eller platina og kombineres med edelstener eller halvverdige edelstener. Smykker klassifisert som kostyme er enhver form for smykker laget av rimelige metaller som bare inneholder en sølv- eller gulloverflate samt syntetiske eller plastiske «edelstener». Begge kategoriene har sine fordeler og ulemper, og det avhenger virkelig av personlig smak og budsjett som hjelper deg med å bestemme hvilken du skal kjøpe.

Bruk et egg til å antikke smykker i sterlingsølv. Bare kok egget, hakk det opp og legg det i en pose med sølvstykket ditt. Om noen timer vil smykkene dine endre farger, og deretter kan du polere det til et vakkert, antikt utseende. Dette er en effektiv metode fordi egg inneholder svovel, og svovel forårsaker reaksjonen når det blandes med sterling sølv.

Du bør regelmessig rengjøre dine sølvsmykker. Du skal ikke la det bli svart eller grått. En billig og enkel måte å effektivt rengjøre smykkene dine på er å pusse brikkene dine akkurat som du ville gjort med dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

Et smykke som er godt valgt, godt vedlikeholdt og godt kjøpt, kan vare lenger enn livet, og bære mange hyggelige minner med seg. Nyttige råd om emnet, som det ovenfor, kan hjelpe den potensielle eieren (eller kjøperen) med å få mer ut av tiden og pengene de bruker på smykker.