Categories Smykketips

Unngå Et Smykkefiasco Ved Å Lese Dette Ekspertrådene

Enten det er for deg eller en du er glad i, kan smykker virkelig gjøre dagen din lysere. Det kan imidlertid være vanskelig å vite nøyaktig hva du går inn på. Hvordan kan du vite at du får det beste? Hvordan vet du egentlig hva slags smykker du skal kjøpe? Hvordan skal den opprettholdes? Denne artikkelen gir deg noen tips for å gjøre valgene dine litt enklere.

Hvis du ikke har noen smykkerenser tilgjengelig, kan du prøve å bruke tannkrem med natron for å rengjøre smykker fra sterling eller rent sølv. Bare gni tannkremen på det flekkete området med en myk klut og rengjør den. Sørg for å tørke smykkene for å forhindre fremtidig flekk.

Leter du etter å kjøpe smykker til noen spesielle? Du bør først lære om smykker, slik at du blir en utdannet forbruker. Ingenting ville være mer forferdelig enn å kjøpe en spesiell ring og få den til å gjøre vennens finger grønn! Gjør leksene dine og utdann deg om å kjøpe smykker. Du vil være glad du gjorde.

Når du velger øredobber, må du teste vekten i butikken. Du kan ikke-og bør ikke-prøve dem, men å holde dem i hånden kan være i stand til å fortelle deg om de er for tunge til å bruke hele dagen eller bare for tunge. Tunge øredobber vil etter hvert bli smertefulle. Uansett hvor flotte de ser ut, vil du ikke bruke dem hvis de ikke er komfortable.

Kjøp meningsfylte smykker til enhver anledning. Å gi smykker i gave etterlater et langt inntrykk på den tiltenkte mottakeren. Du kan imidlertid alltid legge til et personlig preg ved å la smykket bli gravert med et personlig budskap eller legge til en sjarm av stor betydning. Personliggjorte smykker gitt som gave gir alltid en kjærlig gest.

Å finne det riktige smykket du kan bruke til en spesiell anledning kan være en vanskelig oppgave. Hvis du bruker håret i en up-do, kan et par dinglende øredobber se bra ut. Mens du har på deg en kjole med et «travelt» mønster, kan et enkelt halskjede og øredobber være mer passende. Baser smykkene dine på antrekket ditt og hva som vil utfylle det, og du vil være sikker på å finne det rette stykket for den spesielle anledningen.

Diamanter er den perfekte edelstenen å kjøpe til bryllupssmykkene dine. Det fine med disse steinene er ikke bare hvordan de ser ut, men også at de kan brukes igjen for nesten enhver anledning. Lange, dinglende øredobber kan brukes til enhver dressy anledning, det samme kan et diamanttennisarmbånd.

Bruk aldri smykker, spesielt gullstykker, i et svømmebasseng. Klor og andre kjemikalier som brukes til å holde bassenger rene, kan forårsake rask forringelse av sammensetningen av smykkene dine. Sørg for at du fjerner alle brikkene, inkludert øredobber eller andre piercinger som du ikke kan fjerne for andre anledninger.

Innkjøp av smykker vil være et must for de fleste på et tidspunkt i livet. Det rette smykket kan gjøre et enormt inntrykk på noen. Sørg for å bruke rådene i denne artikkelen for å få smykkene som vil bli elsket lenge inn i fremtiden.

Learn All About Jewelry